WeWOOD horloges

WeWOOD horloges online kopen – WeWOOD horloge shop

Horloges.be is officieel dealer van WeWOOD horloges en biedt je een uitstekende service en garantie aan bij de aankoop van een WeWOOD horloge. Bestel jouw WeWOOD horloge op een werkdag voor 23:00 en krijg jouw horloge de volgende dag al thuis of op een adres naar keuze geleverd. De verzending van WeWOOD horloges is gratis. Koop vandaag nog jouw nieuwe horloge in dé horloge webwinkel van België. Goedkoop, betrouwbaar en snel!

WeWOOD-horloges

WeWOOD-horloges zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout. Met deze houten horloges zie je er geweldig uit en maak je ook een statement. Geef je om de natuur en het milieu, dan is een WeWOOD-watch jouw ideale horloge. Voor elk verkocht uurwerk plant het merk WeWOOD namelijk een boom. Het ultralichte gewicht en de natuurlijke materialen zorgen voor comfort. Wees milieubewust en kies voor een houten horloge. Wanneer je op werkdagen voor 16u bestelt, heb je jouw houten 'eyecatcher' de volgende dag al in huis. De verzendkosten betalen wij voor je!

WeWOOD draagt bij tot het milieu

Het concept is briljant, duurzaam en efficiënt tegelijk: een houten uurwerk verkopen en voor elk verkocht product een boom planten. Dat is de aanpak van het Italiaanse merk WeWOOD, dat werd opgericht in 2010. Het merk staat voor 'eco-luxe' en design, en kiest voor ons welzijn en onze planeet. Vanuit deze visie spoort WeWOOD mensen aan om duurzaam te denken en het verschil te maken door houten horloges te kopen. In samenwerking met American Forests (nieuw venster) en Trees For The Future (nieuw venster) probeert het merk bij te dragen tot het herstel van het ecosysteem. Voor elke verkocht horloge wordt er een boom geplant. Iedere liefhebber van horloges of duurzame producten kan zo op een eenvoudige manier zijn steentje bijdragen tot het milieu. Doe mee en koop nu online je WeWOOD!

Géén kunststoffen in de horloges

En waarom zou je niet kiezen voor een houten WeWOOD-horloge? De uurwerken zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook nog eens gemaakt uit alleen maar natuurlijke materialen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunst- of giftige stoffen (zoals nikkel). WeWOOD-horloges zijn net zo natuurlijk als je eigen pols. Je krijgt er bovendien nooit een allergische reactie van. Je merkt trouwens amper dat je een WeWOOD draagt, want de houten horloges wegen minder dan 60 gram!

Officieel dealer

Horloges.be is officieel dealer van WeWOOD. Dat betekent dat de producten 100% echt zijn en tegen de juiste prijs verkocht worden. Ook heb je 24 maanden garantie op het uurwerk en kun je ons inschakelen om deze garantie aan te spreken. Daarnaast leveren wij deze geweldige houten horloges uit voorraad. Koop je op een werkdag voor 23:00 een horloge, dan wordt het de volgende dag al thuisgeleverd. Zonder verzendkosten, dus extra goedkoop!

Duurzame producten online kopen

We zijn er blij mee dat er op het internet steeds meer duurzame producten zoals de houten WeWOOD-horloges verkocht worden. Het gebruik van hout neemt toe, vooral in modeaccessoires. Een steeds groter publiek draagt bij houten horloges een houten zonnebril.

Wij maken gebruik van cookies.