Tayroc horloges

Tayroc horloges online kopen - Tayroc horloge shop

Met de betaalbare horloges van Tayroc ben je altijd stijlvol en on-trend! Als officieel dealer biedt Horloges.nl een brede damescollectie en herencollectie van Tayroc horloges. Bestel op een werkdag voor 23:00 uur, dan heb je je favoriete Tayroc horloge de volgende dag zonder verzendkosten in huis!

29 Artikel(en)

per pagina

 

29 Artikel(en)

per pagina

Tayroc horloges

Tayroc maakt hoogwaardige en toch betaalbare uurwerken voor dames en heren. Het merk richt zich op liefhebbers van vooruitstrevend design en koestert fans met een ontwikkeld modebewustzijn. Als je houdt van een minimalistische, contemporaine stijl zal je jezelf helemaal terugvinden in deze ontwerpen. Bekijk snel onze exclusieve collecties.

Over Tayroc

Tayroc is meer dan een merk. De uurwerken worden hier geboren uit passie, verbeelding en een heldere creatieve visie. Het bedrijf is trots op zijn selfmade statuut. Het is het geesteskind van twee paar broers, die op eigen houtje en met onafhankelijke middelen het merk gestalte gaven. Het basisdoel was daarbij de creatie van stijlvolle uurwerken die gemaakt werden uit hoogwaardige materialen en op de markt kwamen voor een betaalbare prijs. Het jonge bedrijf wist zo op slechts enkele jaren tijd een wereldwijd bereik te creëren. Ondanks die enorme groei blijven de broers trouw aan hun oorspronkelijke visie. De verdere bedrijfsvooruitgang wordt ondertussen gezocht in marktvernieuwing. In nauwe samenspraak met de fans zoekt Tayroc zo bewust de grenzen op van het moderne horlogedesign.

Collectie van Tayroc horloges

Onze Tayroc horloges zijn er zowel voor dames als voor heren. We hebben twee bekende series in huis: de Iconic reeks en de Boundless reeks. Het gaat daarbij telkens om analoge klokwerken. De belangrijkste kleuren zijn zilver, zwart en goud.

Tayroc horloges online kopen

Koop je een Tayroc, dan koop je die bij Horloges.be. Als officiële verdeler van dit internationale merk in België kan onze shop je namelijk de beste prijzen geven. Bijkomend voordeel is onze onnavolgbare merkservice. Koop je jouw Tayroc uurwerk voor 23:00 uur in onze shop, dan komt hij de volgende dag al aan. De levering is gratis als je aankoop de grens van €50 overschrijdt. Achteraf betalen is mogelijk zonder extra kosten. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je je tijdwijzer kosteloos retourneren tot 30 dagen na je aankoop. Twijfelen is dus niet nodig. Bestel je een Taryoc, doe het dan snel en eenvoudig via Horloges.be.

Meer informatie over Tayroc?

Wij maken gebruik van cookies.