Rosefield horloges

Rosefield horloges online kopen bij Horloges.be

Horloges.be is officieel dealer van Rosefield horloges. In onze online shop vind je Rosefield watches voor dames en heren. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw Rosefield horloge op een werkdag voor 23:00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. De verzending is gratis bij een totaalbedrag vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten. In combinatie met een cadeauverpakking heb je snel een stijlvol cadeau. Mocht het horloge niet naar wens zijn, dan kun je het binnen 30 dagen kosteloos retourneren!

Bekijk hier de Rosefield horlogecollecties: Rosefield The Gramercy | Rosefield The Tribeca | Rosefield The Mercer

46 Artikel(en)

per pagina

 

46 Artikel(en)

per pagina

Rosefield horloges

Als geen ander weet Rosefield te balanceren op de grens tussen klassiek en modern. De uurwerken spreken zo een breed vrouwenpubliek aan: van traditionele stylisten tot echte fashionista's. Pit hebben de Rosefield dames ook. Ze staan resoluut op hun vrijheden en dragen kernwaarden als levensoptimisme en tolerantie hoog in het vaandel. Best van al: ondanks het gebruik van hoogwaardige materialen zoals leder en mesh roestvrij staal blijven deze uurwerken opvallend betaalbaar.

Over Rosefield

Rosefield houdt van de energie en de good vibes van de grootstad. De pilaren van het huis zijn de droomsteden Amsterdam en New York. Rosefield designers prijzen hier de levenslust, tolerantie en het vrijheidsgevoel. Deze waarden vinden hun weerslag in karaktervolle, maar ook elegante ontwerpen die het midden houden tussen een klassiek, minimalistisch stijlgevoel en moderne technieken. Amsterdam zorgt daarbij voor uitgekiende ontwerpen ontdaan van overbodigheid. New York zorgt voor een vleugje 'je ne sais quoi'.

Collectie van Rosefield

Onze collectie Rosefield uurwerken is uitsluitend gericht op dames. Tot de verschillende reeksen behoren klinkende namen zoals The Tribeca, The Mercer, The Bowery en The Gramercy. Vakmanschap en hoogwaardige materialen zoals leder en mesh roestvrij staal worden gekoppeld aan een betaalbaar prijsbeleid. Met name The Mercers zijn momenteel bijzonder populair. Uniek is ook de elegante The Tribeca reeks, die alle troeven van Rosefield weet te combineren in kleinere uurwerken met plaatdiameters van maximaal 33mm.

Rosefield horloges online kopen

Een echte Rosefield koop je nergens beter dan bij Horloges.be. Als officiële verdeler van dit topmerk in België weten wij je immers de beste prijzen en een echte merkservice te bieden. Bestel je jouw Rosefield voor 23:00 uur in onze shop, dan komt hij 24 uur later al aan. Je levering is gratis bij aankopen vanaf €50. Betaal je graag aan de deur? Dan kunnen we dat gratis voor je regelen. Niet tevreden? Ook retourneren is kosteloos tot 30 dagen na de datum van aankoop. Twijfelen is dus niet nodig. Koop je Rosefield, dan koop je bij Horloges.be.

Meer informatie over Rosefield?

Wij maken gebruik van cookies.