Oranje horloges

Oranje horloges voor dames en heren

In onze horlogecollectie vind je een ruim aanbod scherp geprijsde digitale en analoge oranje horloges voor dames en heren. Ben je op zoek naar een nieuw oranje horloge, bestel dan vandaag nog bij Horloges.nl. Met je oranje horloge en oranje zonnebril met je compleet in de stijl van Koningsdag 2014! Wanneer je een voorradig oranje horloge op een werkdag voor 23:00 online bestelt, dan wordt het de volgende dag al bezorgd. Zonder verzendkosten, dus nog voordeliger!

36 Artikel(en)

per pagina

 

36 Artikel(en)

per pagina

Oranje horloge – Horloges met oranje band

Onder een oranje horloge verstaan wij een horloge met een oranje band. Dit betekent dus dat niet altijd het gehele horloge wit is. In de volksmond wordt met de kleur vaak de kleur van het bandje bedoeld. Wanneer je met een oranje horloge ook de kast in de kleur oranje bedoeld en ook deze horloges wilt zien, kun je de zoekfunctie bovenaan de website gebruiken en zoeken op 'oranje'.

Een oranje horloge koop je bij een officieel verkooppunt

Horloges.be is officieel dealer van ruim 60 horlogemerken en biedt een ruim aanbod oranje horloges voor dames en heren. Ben je op zoek naar een nieuw oranje horloge en wil je deze .beine kopen? Bestel dan je horloge bij Horloges.be voor de laagste prijs, een origineel garantiecertificaat, gratis verzending en bezorging de volgende dag!

Koningsdag 2014

Speciaal voor koningsdag 2014 hebben wij de selectie met mooiste oranje horloges voor jou samengesteld. Het mooie is dat oranje de kleur is van deze zomer. Én, er is ook weer een WK voetbal natuurlijk deze zomer. Genoeg kansen dus om jouw oranje horloge te dragen.

Iets anders dan een oranje horloge?

Tegenwoordig is er een uitgebreid en divers aantal horloge kleuren beschikbaar. Als alternatief voor een oranje horloge kun je bijvoorbeeld eens kijken naar een:

Wij maken gebruik van cookies.